ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Λίγα 24ωρα έπειτα από την ανάρτηση που δημοσίευσε το MoschatoMag.com σχετικά με την ανεύθυνη συμπεριφορά οδηγών στην οδό Ιλισού πάλι στο Μοσχάτο!     

Last updated: about 6 months ago

Μάρτυρες δύο περιστατικών επικίνδυνης οδήγησης και κατάφωρης παραβίασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας γίναμε σήμερα το μεσημέρι σε διάστημα δύο ωρών στο ίδιο σημείο στο Νότιο Μοσχάτο!

 

 

Τα έργα που πραγματοποιούνται στην παραλιακή και έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο της μιας λωρίδας με κατεύθυνση προς Τζιτζιφιές καθώς και στο κλείσιμο επίσης της εισόδου στο Μοσχάτο μέσω της οδού Πίνδου, οδηγούν ασυνείδητους και θρασύτατους οδηγούς να στρίβουν αντικανονικά- αφού υπάρχει απαγορευτικό - στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, προκειμένου να μπουν στο Μοσχάτο πιο γρήγορα, αφού υπάρχει πολύ κίνηση.

Αποτέλεσμα, οι οδηγοί που παραβιάζουν τον ΚΟΚ και μπαίνουν ανάποδα οδηγώντας μάλιστα με γρήγορη ταχύτητα, να βρίσκουν ουκ ολίγες φορές μπροστά τους όχημα, μοτοσυκλέτα ακόμα και ποδηλάτες ή πεζούς που ακολουθούν κανονικά την πορεία τους.

Όπως μας είπε κάτοικος της γειτονιάς με τον οποίο συνομιλήσαμε, η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και ο λόγος που δεν έχει συμβεί κάποιο ατύχημα έχει να κάνει καθαρά με την τύχη.

Να τονίσουμε, ότι προ ημερών περιπολικό της τροχαίας ήταν σταθμευμένο επί της Λ. Ποσειδώνος στο σημείο.

MoschatoMag.com

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ