ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσωπική και πολιτική σου ζωή, αναφέρει μέσα σε άλλα ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Last updated: about 2 weeks ago

Προς

Βουλευτή Επικρατείας
π.Υπουργό Εσωτερικών
κ.Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

Αγαπητέ φίλε Τάκη,

          Θέλω να σε ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την έως τώρα συνεργασία μας και τη στήριξη που παρείχες ως Υπουργός Εσωτερικών στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω από καρδιάς διότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας εντάχθηκαν στα προγράμματα του Υπουργείου έργα για την περιοχή του Δήμου μας, όπως και χρηματοδοτήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας συνολικής αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ.

          Ιδιαίτερα θα ήθελα να σταθώ στην άμεση ανταπόκρισή σου και στη βοήθειά σου σε σημαντικότατα ζητήματα της πόλης μας όπως η χρηματοδότηση για την πλήρη ανακατασκευή και αποκατάσταση των παλαιών Σφαγείων στον Ταύρο με 1,2 εκατομμύρια ευρώ, τα αντιπλημμυρικά έργα του ΒΔ Μοσχάτου αξίας 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, τα αντιπλημμυρικά έργα του Ιλισού αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ καθώς και για τη συμβολή σου στην προώθηση των διαδικασιών έναρξης των έργων της Β΄ φάσης του Φαληρικού Όρμου. Επίσης θα ήθελα να εξαίρω την άμεση επικοινωνία μαζί σου και με τους συνεργάτες σου για θεσμικά ζητήματα, στα οποία δόθηκαν λύσεις.

          Πραγματικά και ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική θέση του καθενός μας σε θεωρώ φίλο δικό μου και πραγματικό φίλο της πόλης μας. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσωπική και πολιτική σου ζωή.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.