ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μπαίνει σε ρυθμούς αποκριάς και ετοιμάζεται να εορτάσει για 31η χρονιά με καρναβαλική διάθεση από τους μικρούς και τους μεγάλους συμμετέχοντες μέσα από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του!

Last updated: about 8 months ago

Στην έναρξη του καρναβαλιού για μία ακόμα φορά η καταπληκτική ομάδα του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, όπου το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020,  φέρνει το αποκριάτικο κλίμα στην πόλη με την έναρξη του παιχνιδιού της!

Με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου στις 12.00 το μεσημέρι και τέρμα την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου), για 7η συνεχή χρονιά, το Βραζιλιάνικο συγκρότημα κρoυστών Quilomboξεσηκώνει με τους ρυθμούς του και την μίνι παρέλασή του! 

Κι ενώ τα πληρώματα του καρναβαλιού ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου στις 22 Φεβρουαρίου στον Ταύρο και στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, κι ενώ το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού για άλλη μία χρονιά θα ζωντανέψει με τα παιχνίδια του τους δρόμους της πόλης μας, μία μικρή γεύση για το τι περιμένει τη φετινή χρονιά μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές αλλά και επισκέπτες της πόλης θα πάρουμε στην έναρξη του Καρναβαλιού, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στη 13.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου)! Toκυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, οι Quilomboκαι η ομάδα του COLOURDAYFESTIVALθα δώσουν ρυθμό, ζωντάνια και χρώμα στην φετινή έναρξη του Καρναβαλιού!

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ