ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Μήνυμα αναγνώστριας λάβαμε πριν λίγη ώρα στο inbox του MoschatoMag.com με την παράκληση να δημοσιευθεί

Last updated: about a week ago

Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την υπομονή σας και θα επιθυμούσα να δημοσιεύσετε το κείμενο μου στο μπλογκ σας.
Διάβασα σήμερα το μεσημέρι το μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, ενός εξαίρετου ανθρώπου για τον κορονοιό όπου με πολύ εύστοχο ύφος αναγράφει ως Πνευματικός και Θρησκευτικός Πατέρας ότι «Πιστέψαμε ότι είμαστε υπεράνθρωποι, κρύψαμε την προσβολή μας από τον ιό και οδηγηθήκαμε στον τάφο, αντί να ομολογήσουμε το λάθος μας και να σαλπίσουμε το ορθό».
Είναι ευκαιρία να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον προσφέροντας ότι μπορούμε και μας περισσεύει στον διπλανό μας χωρίς διακρίσεις.
Βλέποντας μάλιστα εικόνες στην τηλεόραση αλλά διαβάζοντας και αρκετά νέα παρατηρώ ότι υπάρχει μέγα πρόβλημα με τα δωμάτια και τα νοσοκομεία μας.
Ας μου επιτρέψετε να καταθέσω μια πρόταση σε όλους τους Δήμους και φορείς αλλά κυρίως στο δικό μας Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, όπου έχει την τύχη να διοικείτε από έναν εξαιρετικής ποιότητας Χριστιανό τον κ. Ανδρέα Ευθυμίου καθώς και τον κ. Αντώνιο Μπούτση.
Ξέρω από τις δραστηριότητες της θυγατέρας μου πως τα γήπεδα δε χρησιμοποιούνται και είναι κλειστά λόγω του kovid 19.Θα μπορούσαμε να διαθέσουμε αυτούς τους χώρους στον εοδυ και να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος;
Τελειώνοντας για να μη σπαταλώ άλλο από τον πολύτιμο χρόνο σας ήρθε η ώρα να δείξουμε όλοι το καλό παράδειγμα και να δώσουμε τον οβολό που μας περισσέυει διότι όπως είπε και ο Σεβασμιότατος δεν είμεθα υπεράνθρωποι. Ας δώσει ο καθένας από εμάς το περίσσευμα του στους αδύναμους και ειδικότερα αυτοί που αντέχουν την προσφορά δίνοντας ένα κομμάτι ειδικά όσοι αμοίβονται από το κράτος αλλά έχουν και ένα δεύτερο εισόδημα, όπως κάποιοι δυστυχώς ελάχιστοι έπραξαν ολίγους μήνες πριν.
Ήρθε η ώρα ενομίζω οι πολιτικοί ταγοί και θρησκευτικοί να σταθούν στο ύψος τους.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Χρίστινα Κ.

Speed up your social site in 15 minutes
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.