ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Last updated: about 2 months ago

Αναγνώστης του MoschatoMag.com, έστειλε στο Inbox της ιστοσελίδας μας στα social media, μήνυμα το οποίο αναφέρεται σε υγρά που κυλούν στην κοίτη του ποταμού πράσινου χρώματος ενώ ανέφερε και έντονη δυσοσμία

 

Ονομάζομαι Δ.Κ. και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε.

Παρά το γεγονός ότι δεν διαμένω στο Μοσχάτο τα τελευταία χρόνια, σας παρακολουθώ ανελλιπώς, ενώ επί καθημερινής βάσης είμαι στην πολή του Μοσχάτο που γεννήθηκα διότι  η εργασία μου βρίσκεταi παραπλεύρως του Ιλισσού ποταμού.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ενημερώσετε με κάποιον τρόπο τους υπευθύνους για ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουμε τις τελευταίες 3 ημέρες εδώ στον Ιλισσό.

Εχουμε παρατηρήσει ότι μέσα στην κοίτη του ποταμού κυλάει πράσινο υγρό σε αρκετά μεγάλη ποσότητα, μοιάζει με απόβλητα από εργοστάσια και το χειρότερο ακόμα είναι ότι μυρίζει πολύ άσχημα! Θυμάμαι ότι και πριν καιρό υπήρχε πάλι πρόβλημα και πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια λύση.

Προκαταβολικά να σας ευχαριστήσω και θα ήθελα να πω ότι σκοπός μου δεν είναι κάποιος άλλος πέρα από την ενημέρωση και την εξεύρεση κάποιας λύσης γιατί ξέρω ότι ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου είναι αρκετά εργατικός, και ελπίζω να έχει ενημερωθεί για το γεγονός!

Σας ευχαριστώ πολύ

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.