ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Με νέα τοποθέτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο π. Πρόεδρος του Φωστήρα και Δημοτιός Σύμβουλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κος Σταμάτης Καζαντζής ζητάει ξεκάθαρα την παραίτηση του Πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Θανάση Μελίστα, με πολύ αιχμηρή ανακοίνωση του

Last updated: about 2 weeks ago

Αντί συγνώμης, απύθμενο θράσος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θανάση Μελίστα!!

Το απύθμενο θράσος του Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Θανάση Μελίστα δεν έχει τελειωμό!

Σήμερα, ως ο καλύτερος υπερασπιστής του συνδυασμού του, αλλά και του ίδιου Δημάρχου, ο άνθρωπος όπου επί σειρά ετών κατηγορούσε τον σημερινό επικεφαλής του ως αντιπολιτευόμενος για διάφορα, έρχεται με σχόλιο του σε ανάρτηση μου στα κοινωνικά δίκτυα να με αποκαλέσει υβριστή!!

Ο άνθρωπος, όπου πολιτικά μιλώντας πάντα, κάποτε αρνήθηκε ακόμα και την ίδια του την ιδεολογία, κατεβαίνοντας με επικεφαλής υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ (δικαίωμα του..)..

Το “Πολιτικό” όν, που ακόμα προσπαθεί να αντιληφθεί, πολιτικά μιλώντας πάντα, που ανήκει και διαλαλεί στον κόσμο ότι βάζει το συμφέρον του μπροστά από όλα, αλλά την ώρα του μοιράσματος των “αξιωμάτων” πήρε και αυτός ένα κομμάτι από την πίτα.. μάλλον για τις υπηρεσίες του ως πρώην αντιπολιτευόμενος, μιλώντας εκ του αποτελέσματος πάντα.

Ζητάω την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Θανάση Μελίστα, έπειτα από αυτή την επίθεση που δέχθηκα, από τον ίδιο σήμερα, σε μορφή σχολίων στο λογαριασμό μου στο Facebook.

Eίναι ξεκάθαρο, ότι το ύφος της εξουσίας του κ. Μελίστα προσδίδει πια και το ήθος της Διοίκησης!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ