ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Σήμερα στην Αγορά του Μοσχάτου ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, με αντιπροσωπεία Κοινοτικών & Δημοτικών Συμβούλων

Last updated: about 2 weeks ago

Αλλαγή επικοινωνιακής πολιτικής για τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, εν μέσω συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ζήτημα υλοποίησης των απαλλαγών των Δημοτικών Τελών των Πληγέντων από την πανδημία Επιχειρήσεων!

Σήμερα, ο κ. Ανδρέας Ευθυμίου, πραγματοποιώντας μια ομολογουμένως Αρχηγική εμφάνιση στην Αγορά του Μοσχάτου έδωσε το στίγμα του, θυμίζοντας αρκετά τις επισκέψεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη & του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, σε καταστήματα της Αθήνας, σε μία προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας αλλά ταυτόχρονα δείχνοντας με τον τρόπο του, ότι ο ίδιος θα είναι παρών για πολλά χρόνια ακόμα στα Αυτοδιοικητικά ζητήματα, σίγουρα ως επικεφαλής, και διαλύοντας με αυτόν τον τρόπο για άλλη μία φορά, τις όποιες συζητήσεις περί αλλαγής Ηγεσίας στον Συνδυασμό του, μπορεί να έχουν ακουσθεί ή αναφερθεί!

Δείτε τι ακριβώς ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Δήμαρχος:

Σήμερα, μαζί με μεγάλη αντιπροσωπεία Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Δημοτικής μας Αρχής, επισκεφθήκαμε καταστήματα του Μοσχάτου. Σε εγκάρδιο κλίμα συζητήσαμε με τους καταστηματάρχες και τους ενημερώσαμε για τα μέτρα ανακούφισης από την κρίση του κορωνοϊού που έχουμε ήδη εγκρίνει, καθώς και για αυτά που ακολουθούν. Η ζεστή υποδοχή τους μας συγκίνησε ιδιαίτερα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το σημερινό απόγευμα. Μένουμε δίπλα στους καταστηματάρχες και τους πολίτες και πολύ σύντομα θα επισκεφθούμε τα καταστήματα στον Ταύρο.

 

 

 

Υπενθυμίζουμε, ότι την Κυριακή 17 Μαίου στις 22:00, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο MoschatoMag.com LIVE, μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για το ζήτημα των Δημοτικών Τελών με τους κ. Αντώνη Μπούτση, κ. Μπάμπη Μπιλίνη & κ. Γιώργο Δαμηλάκο, αφού δ

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ