ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Last updated: about 4 months ago

Μια βόλτα στην αγορά του Μοσχάτου και του Ταύρου, πολλές φορές αποτελεί το καλύτερο δείγμα για όποιον θέλει να πιάσει λίγο από το κλίμα που επικρατεί στα καταστήματα και να αφουγκραστεί το σφυγμό της αγοράς

 
Βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτώβρη, οδεύοντας σιγά - σιγά προς τα Χριστούγεννα, όπου οι έμποροι της περιοχής ευελπιστούν ότι φέτος τα πράγματα θα είναι πιο βελτιωμένα.
 
 
Γ. Πατσουράκης & Υιός - Λογιστικά Φοροτεχνικά & Ασφάλειες, Λ. Μακρυγιάννη 83, Μοσχάτο, τλφν: 210 98 30 787
 
 
 
Βαρόμετρο για την κίνηση αποτελεί η στήριξη την οποία δίνουν οι τοπικές Κοινωνίες στα καταστήματα, κάτι που σίγουρα σε Μοσχάτο & Ταύρο είναι απόλυτα κατανοητό και αποτελεί βασικό παράγοντα για να γεμίσουν τα ταμεία τους οι ιδιοκτήτες έτσι ώστε να υπάρξει και η ανάλογη κίνηση, κάτι που οι έμποροι γνωρίζουν καλύτερα από όλους και βιώνουν και στην καθημερινότητα τους.
 
 
Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος στο Μοσχάτο, Λ. Μακρυγιάννη 106, τλφν: 210 48 34 189
 
 
 
Τα τελευταία χρόνια, μπορεί κάποιος να παρατηρήσει επίσης την άριστη ποικιλία προιόντων σε πολλά από τα νέα καταστήματα που έχουν ανοίξει, σε διάφορους τομείς, ενώ και η αισθητική δείχνει εξαιρετική, με τους εμπόρους να προσπαθούν να φέρουν στα μαγαζιά τους όσο γίνεται περισσότερους πελάτες.
 
 
Μεζεδοπωλείο "Το Καφέ της Κατερίνας", Λ. Μακρυγιάννη & Κανάρη 68 στο Μοσχάτο, τλφν: 210 94 01 781
 
 
Η ανάπλαση της παραλίας του Μοσχάτου μέσω των έργων ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, αλλά και τα πολυαναμενόμενα σχέδια που αφορούν τον άξονα της Πειραιώς, δημιουργούν αισιοδοξία, αφού όταν πραγματοποιηθούν, σίγουρα θα δώσουν μεγάλη βοήθεια στις αγορές του Μοσχάτου και του Ταύρου, λόγω των επισκεπτών αλλά και της δημοσιότητας που θα έρθει.
 
 
 Euronics - Kαραγιλάνη, Ταύρος, Γρ. Λαμπράκη 34,  210 34 76 227
 
 
 
Σίγουρα πάντως, θα πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να μειωθούν οι φόροι στα καταστήματα, ειδικά αυτά που βρίσκονται σε πιο μικρές Κοινωνίες και αγορές και συνήθως οι ιδιοκτήτες είναι δημότες των περιοχών, που εδρεύουν.
 
 
Hungry Pug - Bread & Coffee, Πλάτωνος 145, Μοσχάτο, τλφν: 211 11 65 886 (Delivery)
 
 
 
Eυελπιστούμε, ότι σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί προς το καλύτερο, κάτι που θα βοηθήσει όλους ενώ είναι βασικό για μια μικρή Κοινωνία η ύπαρξη πολλών και καλών καταστημάτων.
 
 
Bridge Coffee Roasters, Λ. Μακρυγιάννη 101- Μοσχάτο, τλφν: 214 400 1 400 (delivery)
 
 
 
 
CASATHERM, Ομήρου 4 Ταύρος, τλφν: 210 48 19 387
 
 
 
 
ΓΚΟΥΜΑΣ Παστέλι, Μαντολάτο, Θεσσαλονίκης 61, Μοσχάτο, τλφν: 210-4175725
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.