ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Μεγάλο το πλήγμα στο γόητρο της Διοίκησης του δήμου μας, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που ζητάει την παραίτηση του Πρόεδρου του Δ.Σ. λ. Θανάση Μελίστα, κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου! Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επέλεξε να ενεργήσει με άκρως διχαστικό και απαράδεκτο τρόπο, ευρισκόμενος μάλιστα σε πλήρη αντίθεση με το κλίμα των ημερών, που απαιτεί και σε γενικότερο πλαίσιο την καταδίκη ακραίων φαινομένων... αναφέρει μέσα σε άλλα η ανακοίνωση

Last updated: about 2 weeks ago

Μείζον και ίσως μη αναστρέψιμο, το ζήτημα που αφορά την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Θανάση Μελίστα, προς εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και συγκεκριμένα κατά του Δημοτικού μας Συμβούλου, κυρίου Σταμάτη Καζαντζή.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επέλεξε να ενεργήσει με άκρως διχαστικό και απαράδεκτο τρόπο, ευρισκόμενος μάλιστα σε πλήρη αντίθεση με το κλίμα των ημερών, που απαιτεί και σε γενικότερο πλαίσιο την καταδίκη ακραίων φαινομένων.

Προκάλεσε έτσι, όχι μόνο την απορία και την κατακραυγή του κόσμου, αλλά δημιούργησε και ερωτήματα που αφορούν την έως τώρα στάση του απέναντι και στον θεσμό που εκπροσωπεί, αλλά και στους συναδέρφους του, χρησιμοποιώντας τα Κοινωνικά δίκτυα!

Να θυμίσουμε στον κ. Μελίστα, ότι ως Πρόεδρος του Δ.Σ. πρέπει να εμπνέει και να είναι ενωτικός, όπως επιβάλλει ο ρόλος του και όχι όπως ο ίδιος διακαώς ίσως επιθυμεί για δικούς του προσωπικούς λόγους, να εμφανίζεται ως βασιλικότερος του βασιλέως.

Θεωρούμε ότι υπάρχει πια μόνο ένας δρόμος, για τον κ. Μελίστα.
Να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του και να παραιτηθεί ο ίδιος, δείχνοντας έτσι ότι όντως τελικά έχει συνειδητοποιήσει το μεγάλο σφάλμα που έχει υποπέσει!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ