Αγαπητοί  Συμπολίτες,

        Ασχολούμαι με τα κοινά ως δημοτική σύμβουλος για πολλά χρόνια. Στη σελίδα που ανοίξαμε για το νέο μας Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου ανέλαβα την ευθύνη της Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης       (Παιδικοί Σταθμοί και ΚΑΠΗ).

         Με προσπάθεια επίπονη και κόντρα στα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα και τις παθογένειες του δημοσίου, καταφέραμε να συνεχίσουμε αλλά και να αναβαθμίσουμε τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ μας. Έτσι λειτουργήσαμε νέο σύγχρονο βρεφονηπιακό σταθμό αυξάνοντας κι άλλο τον συνολικό αριθμό των ήδη φιλοξενουμένων νηπίων.

       Αξιοποιήσαμε κάθε προσφερόμενη ευκαιρία που θα βοηθούσε στη λειτουργία μας. Υλοποιούμε εδώ και χρόνια το πρόγραμμα «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής» απορροφώντας πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ προς όφελος του Δήμου μας στο πλαίσιο των ΕΣΠΑ.

       Σχεδιάσαμε και υλοποιούμε: για μεν τους Παιδικούς Σταθμούς μας προγράμματα προσχολικής αγωγής, προληπτικής ιατρικής, προγράμματα γονέων και παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων,  για δε τα μέλη των  ΚΑΠΗ μας προγράμματα τρίτης ηλικίας, προληπτικής ιατρικής, εκμάθησης δημοτικών χορών, γυμναστικής, εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας, εκδρομές, θερινά μπάνια και … συνεχίζουμε.

       Σε όλο αυτό το φάσμα δραστηριοτήτων, μου αναλογεί μεγάλο μερίδιο ευθύνης και πρωτοβουλίας και ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ μας αλλά και εσάς τους Συνδημότες μας που στηρίζετε τις προσπάθειές μας και μας δίνετε δύναμη για να  συνεχίσουμε το έργο μας.

      Με αυτό το θάρρος, απευθύνομαι σε ΕΣΑΣ που με ειλικρίνεια συνεργαστήκαμε τα προηγούμενα χρόνια και ζητώ την στήριξή σας, ώστε να συνεχίσω να τιμώ με τη ψήφο σας, στο μέτρο που μου αναλογεί, το έργο του Δήμου μας  στο πλευρό του άξιου Δημάρχου μας Ανδρέα Ευθυμίου.

 

                                     Φιλικά

  Ντένια λουκάκη - Κουτσούκου, Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ