ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ , Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου


Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός , με Λογιστικό Γραφείο στο Ταύρο.

Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ταύρο, κατάγεται από τη Σμύρνη Μικράς Ασίας. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη, η οποία είναι μαθήτρια Μουσικού Λυκείου.

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Λογιστική .Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ( ΜΒΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ( ΟΠΑ). Διαθέτει Πιστοποιητικό σπουδών international financial reporting standards – IFRS ( ΔΛΠ) .

Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 1995 . Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών σε εταιρείες του Ιδιωτικού τομέα, όπως ενδεικτικά, την MEGA BROKERS (Μεσιτείες Ασφαλίσεων), την CAROUZOS SA (επώνυμη ένδυση) ,την SITAL SA (βιομηχανία αλουμινίου) , την LEMOND co ABEE( ιχθυοκαλλιέργειες) κλπ.

Από το 2010 διατηρεί Λογιστικό γραφείο στο Ταύρο .Είναι μέλος του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου και του αντίστοιχου Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Στόχος του : Η Φωνή των Δημοτών μας !!!

 

email : mixdionx@yahoo.gr

T : 210 3410152

K: 6948 529878

f: Μιχαήλ Ιωαννίδης