Last updated: one month ago

Φυσικά θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε.

Επίσης  θεωρώ δεδομένο ότι το γυναικείο αναγνωστικό κοινό μου για να με διαβάζει ακόμα…. έχει  απαγκιστρωθεί από την ιδέα του να “φυλακίσουμε” το σύντροφό μας σε στεγανά ώστε να τον οδηγήσουμε με μαθηματική ακρίβεια σε μια δέσμευση χωρίς να είναι σίγουρος και να το πολυθέλει.

Φυσικά αυτό που μας νοιάζει είναι να περνάμε υπέροχα μαζί του, να μοιραζόμαστε στιγμές, να ζούμε έντονα και ωραία πράγματα και εννοείτε να αφήνουμε την κατάσταση να πηγαίνει από μόνη της χωρίς να εξαναγκάζουμε τους εαυτούς μας και εκείνον σε κάτι που πιθανόν δεν είναι ακόμη ο καιρός του.

Για να γίνουν όλα αυτά λοιπόν πρέπει να αποφεύγουμε να τον ξενερώσουμε. Και πως ξενερώνει ένας άντρας; Νομίζω Κυρίως όταν αγχωθεί. Ας δούμε λοιπόν τι δεν πρέπει να κάνουμε σε μια σχέση:

Μην τον παίρνεις από τα μούτρα …Aρχικά δεν χρειάζεται βιασύνη. Ας δώσουμε χρόνο στην κατάσταση να εξελιχθεί από μόνη της χωρίς να πιέζουμε καταστάσεις. Οι ερωτήσεις τύπου ” Είμαστε μαζί;”, ή “Που και με ποιούς θα βγεις απόψε;” Που θα πας;”,Τι ώρα γύρισες;” είναι απαγορευτικές και επίσης πολύ παλιομοδίτικες. Δε χρειάζεται να ανησυχούμε. Όλα αυτά θα απαντηθούν μέσα από τη συμπεριφορά του σε λίγο καιρό, αφέσου και απόλαυσε στιγμές…...

Προς θεού μην τον βάλεις να γνωρίσει την οικογένεια σου πριν τον γνωρίσεις εσύ… σίγουρα είναι λάθος να πιέσουμε το σύντροφό μας να γνωρίσει τους δικούς μας στην αρχή της γνωριμίας. Στην αρχή της γνωριμίας, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και όχι να γνωρίσουμε άλλους ανθρώπους πριν γνωριστούμε εμείς καλά μεταξύ μας.

Μην τον τρομάξεις και του κουβαληθείς, αν δεν σου το ζητήσει… Κάτι που μπορεί να κάνουμε αυθόρμητα ή ακόμη χειρότερα στοχευμένα είναι να αφήνουμε τα πράγματά μας στο σπίτι του. Εσύ είσαι cool & πρέπει να το αποφύγεις. Αν ο σύντροφός μας βλέπει μέσα σε ένα μήνα ότι έχουμε κατά κάποιο τρόπο μετακομίσει στο σπίτι του μάλλον θα τρομάξει.

Τέλος, αυτό που θα πρέπει να βγάλουμε τελείως από το μυαλό μας, είναι να ανοίξουμε συζητήσεις για επισημότητες, γάμους και παιδιά τον πρώτο καιρό της σχέσης. Αφήνουμε το χρόνο να κυλήσει και ζούμε τον άλλο χωρίς να τον πιέζουμε και να τον ζορίζουμε με λόγια και πράξεις. Οι άντρες θέλουν το χρόνο τους και το χώρο τους. Αν αισθάνονται πως έχουν αυτά τα δύο, πιστέψτε μας, θα αναζητήσουν από μόνοι τους την αγάπη και την παρέα μιας γυναίκας. Όσο περισσότερο ελεύθεροι νιώθουν τόσο περισσότερο δένονται ….Αυτή είναι η φύση τους. Προσοχή όμως. Αν δούμε ότι η ελευθερία που τους δίνουμε μακροπρόθεσμα δεν δρα ευεργετικά για τη σχέση…( μην μπερδευτείς  απλά δε σε γουστάρει)!

Άσε τα πολλά λόγια…. Βαριόμαστε,  δημιούργησε πράξεις αγάπης δείξε του έτσι τον έρωτα σου …κάνε κάτι που ξέρεις ότι θα τον κάνει να αισθανθεί όμορφα και φυσικά θα το γουστάρει πολύ… 

Η  COOL γυναίκα  Δεν φέρεται ψεύτικα, δεν λέει συνέχεια υπερβολές, δεν κάνει χαζά για να εντυπωσιάσει τον άλλον. Είναι αυτή που είναι και δεν αλλάζει χαρακτήρα για να γίνεται αρεστή.

Μην του το παίζεις Ντίβα… Το μυστικό μιας πετυχημένης γυναίκας, είναι να στέκεται στο ενδιάμεσο. Να κάνει τον άνδρα να νιώσει κάτι μεταξύ Θεού και θνητού -ποτέ ένα από τα δύο άκρα.

 

EXTRA ΤΙPS

Έχε το δικό σου προσωπικό στυλ πάντα…Το στυλ δεν αφορά μόνο στο ντύσιμο! Το στυλ αφορά και στο πως συμπεριφέρεσαι, τις προτιμήσεις σου, η μουσική που ακούς τα πάντα. Το στυλ είναι όλα αυτά που σε κάνουν να είσαι αυτή που φαίνεσαι στον κόσμο. Δεν χρειάζεται να είσαι μια γυναίκα  σαν όλες αυτές που κυκλοφορούν και είναι σαν από φωτοτυπία. Έχε το δικό σου στυλ  και αυτό είναι που θα ξεχωρίσει και θα εκτιμήσει.

 

 Κράτα και λίγο μυστήριο για τον εαυτό σου

Εντάξει, αυτό ισχύει για κάθε περίπτωση. Μην δίνεις όλο σου το είναι και τον χαρακτήρα με την μία στο πιάτο. Κράτα και κάτι για σένα. Δίνε λίγο τη φορά, για να σου ζητάν κάθε φορά και λίγο παραπάνω. Να θέλουν να σε γνωρίσουν. Άλλωστε τι μαγεία έχει να γνωρίζεις τον άλλον με μιας….


Η Κάτια Σπαθή είναι Οικονομικός Σύμβουλος στη Δικηγορική Εταιρεία Law Help, που στεγάζεται στο Μοσχάτο καθώς και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στην Αθλητική Ένωση Μοσχάτου

 

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ