Λοιπόν, μια αγκαλιά μπορεί να είναι βάλσαμο στην ψυχή μας

Last updated: 2 months ago

Φανταστείτε πόσο σημαντική μπορεί να είναι μια αγκαλιά! Τόσο σημαντική ώστε απέκτησε τη δική της Παγκόσμια Ημέρα ! Μια τόσο απλή, ανθρώπινη κίνηση όμως, που έρχεται τόσο φυσικά, γιατί να χρειάζεται μια Παγκοσμια Ημερα για να μάς θυμίζει τη σημασία της? Μήπως γιατί οι άνθρωποι δεν αγκαλιάζουμε πια τόσο συχνά ο ένας τον άλλον? Μήπως γιατί το αδηφάγο πρόγραμμα της καθημερινότητας μάς κάνει να ξεχνάμε πόσα πολλά μπορεί να μάς δώσει μια αγκαλιά, ιδιαίτερα από άτομα που αγαπάμε βαθιά?
 
Λοιπόν, μια αγκαλιά μπορεί να είναι βάλσαμο στην ψυχή μας.. Μπορεί να μάς ξεκουράσει, να μάς παρηγορήσει, να μάς συγκινήσει, να αφυπνίσει συναισθήματα που δεν ξέραμε ότι τα νιώθουμε! Μπορεί ακόμα να μάς κάνει να ερωτευτούμε!!
 
Γι' αυτό σαν αντιβιοτικό στο άγχος, στις σκοτεινές σκέψεις, στις αμφιβολίες, κάντε αγκαλιές! Αγκαλιάστε τους ανθρώπους σας, τα κατοικίδιά σας! Αγκαλιάστε τις ιδέες σας και τα συναίσθηματά σας! Κυρίως όμως αγκαλιάστε τον εαυτό σας!! Ναι, ναι!! Οπως ακριβώς το διαβάζετε! Αγκαλιάστε τον, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του! Ο εαυτός σας είναι ο πρώτος που αξίζει την ειλικρινή και γεμάτη αγάπη αγκαλιά σας!!
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.