Γράφει η Ελένη Τομπάλογλου

Last updated: 2 months ago

Έφτασε λοιπόν η πολυπόθητη άδεια!

Όλο κάτι περιμένουμε τελικά.. Και εδώ που τα λέμε, κακό δεν είναι! Πόσο θα άξιζε η καθημερινότητα μας χωρίς αυτήν την προσμονή;;!! Δύσκολος ο χειμώνας που πέρασε.. Και με την τρομοκρατία του ιού δεν τελειώσαμε ακόμα, δυστυχώς!

Όμως, φέτος το καλοκαίρι, έχω την αίσθηση πως είμαστε λίγο πιο αποφασισμένοι, λίγο πιο δυνατοί! Η απειλή δεν είναι ασύμμετρη νομίζω.. Είναι, σε μεγάλο ποσοστό, προσδιορισμενη και έχουμε κάποια όπλα να την πολεμήσουμε...Κάποιοι αποφασίσαμε να εμβολιαστούμε,αλλοι να είμαστε προσεκτικοί τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού.. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει (εφόσον ακόμα έχει το ελεύθερο) ποιο είναι το καλύτερο για τον ίδιο και τους γύρω του...

Καλωσορίζουμε λοιπόν το καλοκαίρι... Και αποφασίζουμε, προς το παρόν τουλάχιστον, να μην έχουμε στο μυαλό μας το lockdown, που αρκετοι λένε πως αχνοφαίνεται... Όχι φίλοι μου, δε θα μου χαλάσει πάλι ο ιός τη διάθεση!!! Θα μαζέψω τα όπλα μου εναντίον του και θα ζήσω... Θα παω για μπάνιο σε ωραίες παραλίες και θα κάνω βουτιές με τα παιδιά μου...Θα δω ταινίες στο σινε Κήπος (για να ευλογήσουμε και τα γενιά μας) και όχι μόνο!! Θα πίνω κρασί στο μπαλκόνι μου (αλλά και έξω) με τους ανθρώπους που αγαπώ (το αλκοόλ το φχαριστιεσαι μόνο με αγαπημένη παρέα), θα πίνω καφέ και θα κάνω κους κους με τις φίλες μου, γιατί έτσι μας αρέσει! Θα φάω τα αγαπημένα μου φαγητά(εξαιρετικά σημαντικό για μένα!!!)!!! Θα μαζέψω δυνάμεις..

Και τον Σεπτέμβριο...βλεπουμε!

Ας χαρούμε το τώρα.. Ας μην αφήνουμε να περνάει ο χρόνος, σαν να έχουμε να ζήσουμε πολλές ζωές! Μία είναι η ζωή μας.... Και θα τη ζήσουμε... Και θα προσαρμοστουμε... Και θα τα αντιμετωπίσουμε όλα, όλοι μαζί!

Ζουμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, με το ομορφότερο καλοκαίρι!Ευχή μου είναι να το ζήσουμε, όπως μας αξίζει!!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.