«Αθλητισμός και δικαστήρια μπορούν να υπάρχουν στην ίδια πρόταση?»

Last updated: 2 months ago

       Και να λοιπόν που μέσα σε μια εβδομάδα είδαμε την μία όψη (ποδόσφαιρο) και την άλλη όψη(μπάσκετ).Υπάρχουν κάποιοι που επιλέγουν το ένα άθλημα, κάποιοι άλλοι επιλέγουν το άλλο και κάποιοι επιλέγουν και τα δύο (όπως εγώ για παράδειγμα).Πάμε όμως να πούμε τι είδαμε στο καθένα ξεχωριστά. 
 
        Στο ποδόσφαιρο είδαμε λοιπόν δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην χώρα με πολλούς φιλάθλους και οπαδούς(τα διαχωρίζουμε αυτά για να μην μπερδευόμαστε) να κατεβαίνουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν με στόχο το ελληνικό πρωτάθλημα. Είδαμε ένα γήπεδο γεμάτο, μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και καθίσαμε αναπαυτικά να δούμε το παιχνίδι. Τελικά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ, ένα ρολό με χαρτί και ένας οπαδός στέρησε από 30.000 άτομα στο γήπεδο και από εκατομμύρια τηλεθεατές να δουν το παιχνίδι .Ξαφνικά το <<παιχνίδι>>μεταφέρετε στις δικαστικές αίθουσες για το ποιος θα πάρει τους βαθμούς και το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο .Λυπάμαι κύριοι και αγαπητές ομάδες αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορο ποια θα είναι η δικαστική απόφαση. Δεν είμαι δικηγόρος ,ούτε ιδιοκτήτης ομάδας , είμαι ένας φίλαθλος που απογοητεύτηκα, ξενέρωσα πείτε το όπως θέλετε αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει το δικαστήριο. Εγώ ήθελα να δω ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. 
 
      Στο μπάσκετ εχθές παρακολουθήσαμε ίσως τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης  να αγωνίζονται για τον θεσμό της Euroleague. Εκεί πάλι το γήπεδο γεμάτο , η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή αλλά είχαμε μια τεράστια διαφορά. Είδαμε παιχνίδι και μάλιστα ένα παιχνίδι που το παρακολουθούσαν εκατομμύρια κόσμος από όλη την Ευρώπη. Ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος που ανεξάρτητα του τελικού αποτελέσματος όλοι όσοι το παρακολούθησαν έκλεισαν την τηλεόραση <<γεμάτοι>>.Είδαν θέαμα , ένιωσαν ένταση ,κάποιοι στεναχωρήθηκαν , κάποιοι χάρηκαν. Αυτό που προσφέρει δηλαδή ο πραγματικός ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.  
 
     Εσείς  λοιπόν θα μείνετε να ασχολείστε μέρες ατελείωτες με ένα ρολό χαρτί και μια δίκη ή θα μείνουμε στον πραγματικό αθλητισμό? 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.