Last updated: 2 months ago

Για να είσαι περισσότερο επιτυχημένη στη ζωή σου δοκίμασε αυτά τα βγαλμένα από τη ζωή βήματα. Παρακάτω θα βρεις 10 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες -και θα πρέπει να κάνεις και εσύ!

Δεν πατάνε αναβολή

Το να πατάς snooze στο ξυπνητήρι μπερδεύει τον καρδιακό ρυθμό πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθεις αποχαυνωμένη και αποπροσανατολισμένη. Κι αυτή η αδράνεια χρειάζεται 2 με 4 ώρες για να χαθεί. Αυτό δεν βοηθά σε ένα παραγωγικό πρωινό και για αυτό τα girl bosses σηκώνονται από το κρεβάτι τους με το που χτυπήσει το ξυπνητήρι τους.

Τρώνε πρωινό απαραίτητα

Το πρώτο γεύμα της ημέρας είναι κυριολεκτικά το καύσιμο που χρειάζεσαι για όλη τη διάρκειά της. Κάθε επιτυχημένη γυναίκα φροντίζει να έχει χρόνο για ένα υγιεινό πρωινό.

Φτιάχνουν λίστα εκκρεμοτήτων πάντα

Τα πλεονεκτήματα μιας to do λίστας είναι γνωστά. Δεν βοηθούν απλά να οργανώσεις σωστά τη μέρα σου αλλά απαλλάσσουν τον εγκέφαλό σου από περιττές πληροφορίες κι έτσι ξεκινάς τη μέρα σου με λιγότερα στρες.

Οργανώνουν τα έξοδα τους κάθε μήνα

Η ατζέντα σε αυτό είναι απαραίτητη. Σημειώνοντας τι ακριβώς δαπάνες έχουμε κάθε μέρα και τι έξοδα πρέπει να καλύψουμε μηνιαίως κάνουμε κοντρόλ και φυσικά δεν ξεμένουμε ποτέ από χρήματα. Ναι το ξέρω ότι το θες το απίστευτο μπλουζάκι που έχεις δει εδώ και μέρες στην βιτρίνα αλλά συγκρατήσου και δες το ξανά τέλος του μήνα.

Εμψυχώνουν τον εαυτό τους

Η δύναμη της θετικής σκέψης. Αν ξεκινάς τη μέρα σου κάνοντας μια σειρά από εμψυχωτικές σκέψεις για τον εαυτό σου σε κάνει να συγκεντρωθείς στην ενέργειά σου και σου δίνει τον καλύτερο ρυθμό  για τη συνέχεια. Θα βγει από μέσα σου μια Wonder Woman.\

Ενημερώνονται

Δεν χρειάζεται να ζεις σε έναν μόνιμο φόβο που θα σε κάνει να αποφεύγεις να διαβάζεις τα νέα. Τα επιτυχημένα κορίτσια ενημερώνονται για όλα κι αφιερώνουν χρόνο για να διαβάσουν τα αγαπημένα τους ενημερωτικά sites και τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας.

Ενυδατώνονται 

Η ενυδάτωση είναι μια δεδομένη συνθήκη για τα επιτυχημένη κορίτσια. Το να μην ενυδατώνεσαι σωστά φέρνει πονοκεφάλους και αρνητικά συμπτώματα που σε κάνουν να είσαι λιγότερο παραγωγική. Δεν ξεχνάνε να πίνουν άφθονο νερό.

Κινούνται 

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να πηγαίνεις γυμναστήριο .Αν και αυτό θα ήταν μια ιδανική πρωινή συνήθεια που λίγες μπορούν να υιοθετήσουν . Ωστόσο ένας μικρός περίπατος είναι αρκετό για να ρυθμίσει την κυκλοφορία του αίματος και να ενεργοποιήσουν τη διάθεσή σου.

Φροντίζουν και μένουν υγιής

Δεν ξεχνάνε να Επαναλαμβάνουν σε ετήσια βάση, (δηλαδή μία φορά το χρόνο), τεστ παπ, και φυσικά μαστογραφία.

Παίρνουν τον χρόνο τους

Αυτό μας οδηγεί με έναν τρόπο στη συμβουλή με την αναβολή στο ξυπνητήρι. δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να πιέζεις τον εαυτό σου το πρωί για να προλάβεις πράγματα. Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις χρόνο να αφιερώσεις σε κάθε ένα από τα παραπάνω βήματα.

Κάνουν κάτι που τους φέρνει χαρά

Βάζοντας ένα πράγμα που είναι μόνο για προσωπική ευχαρίστηση θα κάνει όλη σου τη μέρα καλύτερη. Αυτό μπορεί να είναι από το να διαβάσεις ένα βιβλίο και το να πιεις τον καφέ σου στο μπαλκόνι με μία φίλη σου μέχρι και το να δεις λίγα λεπτά από την αγαπημένη σου σειρά.

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.