ΤΑΥΡΟΣ 

Τεράστια η επιτυχία των Εφήβων της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου

Last updated: about 4 months ago

Αντώνης Μπούτσης:

Τα θερμότατα συγχαρητήρια μου, στους νεαρούς Ταυριώτες αθλητές και στον προπονητή της ομάδας μας, του Πνευματικού Κέντρου Ταύρου, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και την 2η θέση που κατέλαβαν, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικού Εφήβων, στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, (Πινγκ πονγκ)!

Η μεγάλη παράδοση του Ταύρου μας στο άθλημα συνεχίζεται και μας κάνει υπερήφανους!!
Μπράβο σε όλους σας!!!

 

Σταμάτης Καζαντζής:

Ένα Μεγάλο Μπράβο στα Παιδιά & στον Προπονητή της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικού Εφήβων!!!

Οι συνεχόμενες επιτυχίες των τμημάτων του πινγκ-πονγκ Ταύρου όλα αυτά τα χρόνια, μας κάνουν υπερήφανους ειδικότερα βέβαια, όταν έχουμε να κάνουμε με αθλητές μικρότερων ηλικιών.

Για όσους δε γνωρίζουν, η ομάδα ιδρύθηκε το 1983 από τον τότε Δήμο Ταύρου, επί θητείας του αείμνηστου Δημάρχου Ταύρου Παναγιώτη Βακαλόπουλου, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά μας, να ασχοληθούν με ένα άθλημα, που ίσως δεν έχει λάβει τη δημοσιότητα που του αξίζει, αλλά απαιτεί φοβερή ευστροφία στο μυαλό, γρήγορα αντανακλαστικά και βοηθάει στη σωστή σωματική αλλά και πνευματική διάπλαση των παιδιών!

Ίσως σε μία εποχή, όπου η εμπορευματοποίηση του Αθλητισμού είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να έχει οδηγήσει και σε λάθος δρόμους.. θα έπρεπε να ρίξουμε λίγο το βάρος σε αθλήματα όπως το πινγκ-πονγκ, που μπορεί να μην έχουν την προβολή που τους αρμόζει, αλλά έχουν φέρει στην πόλη μας μεγάλες διακρίσεις!!

Πολλά Συγχαρητήρια και πάλι!!!

 

Κώστας Πάρσαλης:

 Άθλημα που πολλοί δε γνωρίζουν...

Όμως αυτή η ομάδα διαπρέπει σε κάθε αγωνιστική της υποχρέωση και διαφημίζει το Δήμο μας σε όλη την Ελλάδα!

Αυτή τη φορά κατέλαβαν τη 2η θέση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικού Εφήβων, στο Πινγκ πονγκ (Επιτραπέζια Αντισφαίριση)

 Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά & στο προπονητή τους κ.Αρσενιάδη για αυτή την επιτυχία τους! Είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν πολλές ακομα!

Πάρσαλης Κωνσταντίνος
Δημοτικό Σύμβουλος Μοσχάτου Ταύρου
Υπεύθυνος Επιχειρηματικότητας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Δημοτικής Παράταξης Μαζί Μπροστά.

Speed up your social site in 15 minutes
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.