Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση διαφώνησε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, ο οποιος νωρίτερα δήλωσε ότι το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι το άθλημα έχει πραγματικά ανάγκη ομάδες σαν τον Προμηθέα.

Aναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στο προπονητικό τιμ για τη σημερινή νίκη στον δεύτερο τελικό. Την Παρασκευή όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε στο ΟΑΚΑ άλλο ένα νταμπλ.

Θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι οφείλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη, όμως θα διαφωνήσω κατηγορηματικά μαζί του στο ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη έναν σύλλογο που δεν σέβεται νόμους και κανόνες, που στοχοποιεί διαιτητές, που επικροτεί εμετικές ενέργειες των οπαδών του, που έχει ως πιστεύω το "ή εμείς ή κανείς" και πολλά ακόμα.

Αυτό που το ελληνικό μπάσκετ έχει πραγματικά ανάγκη είναι υγιείς προσπάθειες όπως αυτή του Προμηθέα. Με αυτήν θα έπρεπε να ασχολούμαστε ώστε να γίνει φάρος και για άλλες αντίστοιχες, όχι με κάποιους που αποδεδειγμένα προσπαθούν μόνο να καταστρέψουν».


zougla.gr

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.