ΑΘΛΗΤΙΚΑ 

Last updated: about 2 months ago

Ζούμε μαζί – Αθλούμαστε μαζί

 

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού ΟΦΠΦ και οι ακαδημίες της, σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και συγκεκριμένα το πρόγραμμα Hestia FC, την πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα για ευπαθείς γυναίκες, μετανάστριες και πρόσφυγες, διοργανώνουν το «Ζούμε μαζί- Αθλούμαστε μαζί», μία διημερίδα γυναικείου ποδοσφαίρου στον Πειραιά στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019.

Η διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, του ΟΠΑΝ, της ΕΠΣ Πειραιά, της ΕΠΟ και του Fare Network, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκής καμπάνιας Football People Weeks, με σκοπό την προβολή του αθλητισμού και της ισότητας.

Το πρόγραμμα της διημερίδας:

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 - 11.00 – 14.00 – Πλατεία Κοραή (Δημαρχείο) Πειραιά Street Football Event στην Πλατεία Κοραή με τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού ΟΦΠΦ, τις ακαδημίες της και παίκτριες της Hestia FC με τους εκπροσώπους τους. -17.00 – 20.00 Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29, Πειραιάς) Ομιλίες σχετικά με το γυναικείο αθλητισμό, το γυναικείο ποδόσφαιρο και τις κοινωνικές του προεκτάσεις με γνωστούς ομιλητές του χώρου του γυναικείου ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού. (Οι ομιλητές και το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες).

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 17.00 – 22.00 ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΦ (Φάληρο) Α. 17.00 – 19.30 Τουρνουά παγκορασίδων (ηλικίες 6-11 ετών) με τη συμμετοχή των ακαδημιών του Εθνικού ΟΦΠΦ, του Πήγασου Θριασίου, του Ιάσωνα Ιλίου και της Ολυμπιάδας Υμηττού. Απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών. Β. 20.00 – 22.00 Φιλικός αγώνας μεταξύ Εθνικού ΟΦΠΦ και Hestia FC. Μαριλίνα Τζελέπη Κατερίνα Σάλτα Υπεύθυνη Γυναικείου Sport for Protection Manager Τμήματος Ποδοσφαίρου Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ Hestia FC

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.